KIAKADTAK a szülők: Balkáni állapotok a szegedi bölcsőde körül!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A háborús lövészárkokat idéző, sártengerben álló kátyúk miatt babakocsival és a kicsi gyerekekkel szinte lehetetlen megközelíteni a Petőfi Sándor sugárúti bölcsődét – hívták fel lapunk figyelmét olvasóink. Szerintük az önkormányzat már többször is megígérte, hogy megoldják ezt a problémát, de csak nem sikerül.

– A bejárat megközelíthetősége borzasztó, az anyukák a babakocsival történő bejutása finoman szólva is akadályoztatott. A járdára ajtólapok vannak lefektetve és azon kell bemenni a bölcsődébe.

A gyerekek, ha kint vannak az udvaron, akkor egy szemétkupacra néznek, ami a kukák mögött lett felhalmozva. Az egész bejárási lehetőség egy sártengeren keresztül vezet, a bölcsődébe történő bejutás tiszta aszfalton nem lehetséges

– ecsetelte az áldatlan állapotokat egyik olvasónk, aki a neve elhallgatását kérte. Hozzátette, az önkormányzat többször ígérte a helyzet megoldását, de a mai napig csak ígéretek maradtak.

Az olvasói jelzéseken felbuzdulva Sándor Judit fotóriporter kollégánk terepszemlét tartott a bölcsőde környékén. Fotói magukért beszélnek:

A probléma kapcsán kérdéseket küldtünk az önkormányzatnak, ha ezúttal válaszolnak frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Előző sztori

Elmarad a Szeged-Csanád GA Újpest elleni edzőmeccse

Következő sztori

Bánhidi Bence már annak is örül, hogy megrendezik a világbajnokságot