Sport

A csapatösszhangban rejlik a Szedeák sikerének titka

A csapatösszhangban rejlik a Szedeák sikerének titka

2021. január 4., hétfő
A csapatösszhangban rejlik a Szedeák sikerének titka

– Szerintem nagyon jól sikerültek a nyári igazolásaink – kezdte a fiatal játékos. – Mind a négy légiósunk remek teljesítményt nyújt, illetve Keller Iván is nagy erősítést jelent, valamint a vezetőedzőnk, Szrecsko Szekulovics is nagyon jól szót ért a játékosokkal. Az edzéseken óriási csaták alakulnak ki, mindenki nyerni szeretne és ez valamennyiünkből a legjobb teljesítményt hozza ki. Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is egyben van a csapat, nagyon jó a kémia – osztotta meg a siker receptjét.

Hozzátette, a Körmend idegenbeli legyőzése óriási löketet adott a csapatnak. Elmondta, tisztában vannak vele, hogy kemény mérkőzések várnak rájuk, de szeretnék minél tovább megtartani a jó szériát.

Szrecsko Szekulovics együttese kedden 18 órakor az Oroszlány vendége lesz. A két csapat őszi összecsapásán 91–84-re a Tisza-partiak diadalmaskodtak, ezzel együtt Kerpel-Fronius Gáspár nehéz mérkőzésre számít. – Az Oroszlány ellen nehéz nyerni idegenben, igaz, hogy lentebb vannak a tabellán, de szinte mindegyik meccsük szoros volt, úgyhogy nagyon koncentráltan kell játszanunk – fogalmazta meg elvárásait.

Hozzátette, egyelőre nehéz megmondani, hogy a jelenlegi forma meddig repítheti a csapatot, ugyanakkor igyekeznek minél tovább megtartani és mindig a soron következő mérkőzésre fókuszálni.

Kiemelt kép: Délmagyar/Karnok Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.