26 migráns a hideg ellenére is próbálkozott megyénkben

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A rendőrök 26 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád megyében - derült ki a megyei rendőr-főkapitányság.

A járőrök január 14-én 5 óra 30 perc és január 15-én 5 óra 30 perc között négy esetben összesen 13 határsértőt tartóztattak fel Szeged és Röszke közigazgatási területén, valamint a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Ellenőrzésük során a migránsok szír, pakisztáni és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A román-magyar közös ellenőrzés során a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen tegnap 9 óra 15 perckor egy bolgár honosságú kamionban hat illegális migránst találtak megbújva a rendőrök. A férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A migránsokkal szemben a román határőrizeti szerv járt el.

A Nagylak közúti határátkelőhelyen a román-magyar közös ellenőrzés során tegnap 18 óra 25 perckor egy török honosságú kamionban hét illegális migránst találtak megbújva a rendőrök. A férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A migránsokkal szemben a román határőrizeti szerv járt el.

Előző sztori

Hamarosan kiderül, hogy ki készítette a legszebb betlehemet Szegeden

Következő sztori

Pneumobilt építő diákokat támogatott az SZTE öregdiák-szervezete

Legutóbbi hasonló cikkek