Közélet

Új életet kapott az Auchan parkolójában élő férfi

Új életet kapott az Auchan parkolójában élő férfi

2020. december 7., hétfő
Új életet kapott az Auchan parkolójában élő férfi

Néhány nappal ezelőtt bejárta a szegedi médiát egy férfi története. Péter három éve veszítette el a lakását, munkája sem volt, az autójában élt a szegedi Auchan parkolójában. A múlt idő használata indokolt.

A segítségére siető szegedi fiatalember, János hétfőn délelőtt járt a férfinél, aki jó hírt kapott. - Ausztriából érkezett a segítség, egy ott élő magyar család fogadta be Pétert. Megtankoltuk a kocsiját, vettünk neki ételt az útra, adtunk neki pénzt és már el is indult a befogadó családhoz - árulta el lapunknak.

Hozzátette, hogy Péter az optimizmusát egyetlen percre sem veszítette el és próbált a lehetőségeihez mérten emberhez méltó életet élni. Emiatt volt talán könnyebb lehetőséget találni egy új életre. - Kapcsolatban maradunk és nagyon remélem, hogy mától csak jó híreket hallunk tőle - összegezett János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.