Texasban az év zenekarának választották a szegedi kötődésű együttest

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Októberben hetedik alkalommal rendezték meg a texasi Jeffersonban a Texas Sounds International Music Awards elnevezésű country fesztivált, amelyen a Nyughatatlan nevű együttes is részt vett. A nemzetközi találkozóra Hollandiából, Izlandról, Mexikóból és Amerikából is érkeztek fellépők, de végül a szegedi kötődésű együttes kapta az év zenekarának járó díjat.

– Nagyon örültünk a díjnak, és annak, hogy meghívást kaptunk a 2021-es találkozóra is, amit egy amerikai koncertsorozattal tervezünk összekötni – lelkendezett Kovács Kornél, a Nyughatatlan zenekar énekes-gitárosa, aki a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett.

A frontember elmondta, a hattagú zsűri a hangzás, a megjelenés és a műsor összeállítása alapján díjazta az előadást. – A taps alapján úgy ítéltük meg, hogy pozitív visszhangja volt a fellépésünknek, egyedül a zenekari név kiejtésével akadt némi probléma – emlékezett vissza.

A jövőt illetően megemlítette, a turné mellett szeretnék bejárni a rock and roll őshazáját és ha sikerül szponzort találniuk, akkor az új lemezüket is Amerikában kívánják felvenni.

Előző sztori

Kigyulladt egy kisteherautó Szegeden, rendőrök oltották el a tüzet

Következő sztori

A szegedi pólósok nyerték a megyei derbit