Szájer József elismerte, hogy részt vett azon a brüsszeli házibulin, amelyre lecsapott a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szájer József közleményben ismerte be, hogy ő is jelen volt azon a múlt pénteki brüsszeli házibulin, amelyen a rendőrség rajtaütött.

Egy belga lap december elsején számolt be arról, hogy múlt pénteken a brüsszeli rendőrség rajtaütött egy házibulin. A jelenlévők között több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is ott volt.

Szájer József a mai napon nyilatkozatot tett közzé Facebook-oldalán, amelyben elismerte, hogy részt vett az ominózus bulin.

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek. Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról, hogy ki és miképp helyezte el, nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem. Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom”.

Szájer József, a Fidesz EP-képviselője november 29-én közleményt adott ki, amelyben jelezte, hogy benyújtotta lemondását az európai parlamenti képviselő tisztségéről. A lemondás 2020. december 31-vel hatályos. Döntését azzal indokolta, hogy egy hosszú ideje tartó gondolkodás végére tett pontot. Lemondása nincs összefüggésben a most zajló politikai küzdelem tartalmával. Továbbra is egyetért a magyar kormány álláspontjával, valamint támogatja azt.

(MN, Facebook)

Videó!
Előző sztori

A Ceaușescu-rendszerre emlékezteti a Cserepes sor egyik kereskedőjét a szegedi önkormányzat

Videó!
Következő sztori

Tömegbe hajtott egy autós a németországi Trierben, többen meghaltak

Legutóbbi hasonló cikkek