/

Orbán kormánybiztossá nevezte ki Lázár Jánost, a makói turizmust kell fejlesztenie

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2017. október 10. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter beszél meghallgatásán az Országgyûlés európai ügyek bizottsága ülésén a Parlamentben 2017. október 10-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Lázár Jánost nevezték ki a makói fürdőfejlesztés kormánybiztosává.

A politikus a közösségi oldalán számolt be új feladatáról, posztjában azt írta, hogy “szerezni kell a makóiaknak a turizmus fejlesztésére, a fürdő fejlesztésére újabb forrásokat és el kell végre indítani a fürdőberuházást”.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint ezentúl a politikus koordinálja majd a makói termálfürdő beruházás felújítási munkálatainak végrehajtását.

A térség országgyűlési képviselője a Rádió7-nek elmondta, hogy a Hagymatikum eredeti tervek szerinti kiegészítésével a beruházásban korábban meg nem valósult családi élményzóna épül, többek között fedett csúszdával, csúszdatoronnyal, ami a turisták számára sokkal vonzóbbá teheti a makói fürdőt.

Előző sztori

Jobb jövőben bíznak a szegedi állatvédők

Következő sztori

Kigyulladt egy családi ház Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek