Sport

Megvan, hogy mikor pótolja elmaradt BL-meccseit a Szeged

Megvan, hogy mikor pótolja elmaradt BL-meccseit a Szeged

2020. december 24., csütörtök
Megvan, hogy mikor pótolja elmaradt BL-meccseit a Szeged

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kijelölte a férfi Bajnokok Ligája koronavírus-járvány miatt elmaradt mérkőzéseinek új időponjait – a friss menetrendben természetesen ott vannak a Szeged, valamint a Veszprém elhalasztott összecsapásai is.

Mint ismert, a szegedieknek négy, a veszprémi alakulatnak pedig egy meccsét halasztották el a világjárvány miatt. Az EHF menetrendjéből kiderül, hogy mindkét gárdára erőltetett folytatás vár, a program négy nappal a vb döntője után már megy is tovább.

Az EHF tájékoztatása szerint a Telekom Veszprém Barcelona elleni hazai találkozóját a legújabb tervek szerint 2021. február 4-én, csütörtökön 20.45-kor játsszák le, a 10. fordulóból, a Barca elleni idegenbeli meccsét február 16-án, kedden 20.45-kor pótolják be.

A Mol-Pick Szeged PSG Handball elleni mérkőzését szintén február 4-én 18.45-ös kezdéssel játszanák le, míg a hetedik fordulóból elhalasztott, Elverun elleni összecsapást február 9-én 18.45-kor pótolják. A harmadik kör elmaradt Vardar elleni meccsére február 14-én 18 órakor kerül sor, a hatodik forduló elmaradt Flensburg elleni találkozó új időpontja február 28-a, vasárnap 18 óra lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.