Megvan, hogy mikor pótolja elmaradt BL-meccseit a Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meccsel és utazással teli február vár a csapatra.

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kijelölte a férfi Bajnokok Ligája koronavírus-járvány miatt elmaradt mérkőzéseinek új időponjait – a friss menetrendben természetesen ott vannak a Szeged, valamint a Veszprém elhalasztott összecsapásai is.

Mint ismert, a szegedieknek négy, a veszprémi alakulatnak pedig egy meccsét halasztották el a világjárvány miatt. Az EHF menetrendjéből kiderül, hogy mindkét gárdára erőltetett folytatás vár, a program négy nappal a vb döntője után már megy is tovább.

Az EHF tájékoztatása szerint a Telekom Veszprém Barcelona elleni hazai találkozóját a legújabb tervek szerint 2021. február 4-én, csütörtökön 20.45-kor játsszák le, a 10. fordulóból, a Barca elleni idegenbeli meccsét február 16-án, kedden 20.45-kor pótolják be.

A Mol-Pick Szeged PSG Handball elleni mérkőzését szintén február 4-én 18.45-ös kezdéssel játszanák le, míg a hetedik fordulóból elhalasztott, Elverun elleni összecsapást február 9-én 18.45-kor pótolják. A harmadik kör elmaradt Vardar elleni meccsére február 14-én 18 órakor kerül sor, a hatodik forduló elmaradt Flensburg elleni találkozó új időpontja február 28-a, vasárnap 18 óra lett.

Előző sztori

Csaknem 200 új fertőzöttet azonosítottak Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Soha nem volt még ilyen karácsonyunk

Legutóbbi hasonló cikkek