Közlekedés

Kigyulladt egy kisteherautó Szegeden, rendőrök oltották el a tüzet

Kigyulladt egy kisteherautó Szegeden, rendőrök oltották el a tüzet

2020. december 9., szerda
Kigyulladt egy kisteherautó Szegeden, rendőrök oltották el a tüzet

Szegeden december 8-án kora délután a Laktanya utcai épület portáján szolgálatot teljesítő rendőrök vették észre, hogy az épülettel szemközti parkolóból tenyér nagyságú pernyét visz a szél. A járőrparancsnok utánanézett, hogy mi történhetett, így nem sokkal később már azt is látta, hogy erősen füstöl egy kisteherautó.

A sofőr elmondta, hogy nincs nála porral oltó készülék. A főtörzsőrmester visszaszaladt az épülethez egy készülékért, közben azonban egy a helyszínre érkezett rendőr járőrautó személyzete is megkezdte az oltást a szolgálati autóban lévő porral oltóval. A közös fellépés eredményeként a járműben keletkezett tüzet sikerült gyorsan eloltani.

Mint kiderült, a lángok azért csaptak fel, mert a ponyvával ellátott raktér és az utasfülke közé papírgöngyöleget pakoltak be, ami hozzáért a felmelegedett kipufogórendszerhez.

A tűzoltóság munkatársai végezetül vízsugárral lehűtötték a járművet. Az oltás során személyi sérülés nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.