/

Kigyulladt egy kisteherautó Szegeden, rendőrök oltották el a tüzet

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Készenléti Rendőrség szegedi objektumának őrei siettek elsőként a bajba jutott autós segítségére - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Szegeden december 8-án kora délután a Laktanya utcai épület portáján szolgálatot teljesítő rendőrök vették észre, hogy az épülettel szemközti parkolóból tenyér nagyságú pernyét visz a szél. A járőrparancsnok utánanézett, hogy mi történhetett, így nem sokkal később már azt is látta, hogy erősen füstöl egy kisteherautó.

A sofőr elmondta, hogy nincs nála porral oltó készülék. A főtörzsőrmester visszaszaladt az épülethez egy készülékért, közben azonban egy a helyszínre érkezett rendőr járőrautó személyzete is megkezdte az oltást a szolgálati autóban lévő porral oltóval. A közös fellépés eredményeként a járműben keletkezett tüzet sikerült gyorsan eloltani.

Mint kiderült, a lángok azért csaptak fel, mert a ponyvával ellátott raktér és az utasfülke közé papírgöngyöleget pakoltak be, ami hozzáért a felmelegedett kipufogórendszerhez.

A tűzoltóság munkatársai végezetül vízsugárral lehűtötték a járművet. Az oltás során személyi sérülés nem történt.

Előző sztori

Idősbarát-díjat kapott a bordányi és a mórahalmi önkormányzat

Következő sztori

Texasban az év zenekarának választották a szegedi kötődésű együttest