Fiatal férfi akart kirabolni egy boltot Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Néhány percen belül elfogták a szegedi rendőrök azt a fiatal férfit, aki megpróbált kirabolni egy üzletet Újszegeden - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A férfi december 11-én valamivel 10 óra előtt jelent meg az üzletnél. Az utcán kiabált, ezért az eladó becsukta előtte az ajtót. Ekkor a férfi benyomta azt és bement a boltba, ahol azzal fenyegette meg az ott lévő két személyt, hogy ha nem adják át a bevételt, megöli őket.

A tulajdonos kikergette a férfit az utcára, aki eközben tovább fenyegetőzött, majd felvett egy reklámtáblát és azzal támadt a sértettre, végül elmenekült.

Az üzlet dolgozója ez idő alatt a 112-es segélyhívó számon bejelentést tett az esetről a rendőrségen. A helyszínre érkező egyenruhások egy közeli udvarban elfogták a menekülő elkövetőt, akit előállítottak.

A 21 éves férfi ellen – őrizetbe vétele mellet t- rablás bűntettének kísérlete, zaklatás és garázdaság vétsége miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Előző sztori

Amikor Szeged fölött megnyílt az égbolt

Következő sztori

Felkészültek a kijelölt oltópontok

Legutóbbi hasonló cikkek