/

Digitális tárlatvezetéseket tartanak Makón

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Annak ellenére, hogy mind a makói múzeum, mind a könyvtár zárva van, az aktuális kiállításokat mégis megtekinthetik az érdeklődők - számolt be a Rádió 7.

Szikszai Zsuzsanna igazgató beszámolója szerint a múzeumban október elején nyitották meg a Lesznai Anna író, költő, képzőművész munkásságát bemutató tárlatot, a könyvtárban pedig november 4-én a Habsburg Ottó életét ismertető vándorkiállítást.

Az igazgató hozzátette: mivel személyesen nem kereshető fel egyik intézmény sem, ezért úgy döntöttek, hogy mind a két kiállítás anyagát online formában dolgozzák fel, hogy legalább a múzeum és a könyvtár internetes felületein, közösségi oldalain meg lehessen tekinteni őket.

a Lesznai-kiállítás anyagához ismertetőket is készítettek, így azokra kattintva sok érdekesség is olvasható mind a művésznőről, mind a barátairól, így többek között a Makóhoz is kötődő József Attiláról. Ez az anyag EZEN A LINKEN található. A trónörökös esetében IDE KELL kattintani:

Előző sztori

Három migráns mászott át a határkerítésen Röszkénél

Következő sztori

Kevesebbet kell fizetni az albérletekért Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek