A második félidőn ment el

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Negyedik szegedi vereség a BL-ben.

A Szeged kerete továbnbra sem lehetett teljes, Jonas Källman, Stefan Sigurmannsson, Mario Sostaric, Martin Stranovsky, Luka Stapancic és Dmitrij Zsitnyikov hiányzott betegség, illetve sérülés miatt.

Pontosabb játékkal kezdett a Flensburg, és amikor a 13. percben már 6-3-ra vezettek, Juan Carlos Pastor szegedi vezetőedző időt kért. A Pick védekezése lényegesen hatékonyabb lett, így 4 perc alatt egyenlített, majd a Flensburg időkérése után – a találkozó során először – a vezetést is átvette. Ezután ismét a németek percei következtek, és előnyükből egy gólt megőriztek a szünetig.

A második felvonás elején is a Flensburg teljesített jobban, ráadásul a vendégek azonnali piros lap miatt elveszítették szlovén balátlövőjüket, Nik Henigmant. A remek védekezésre és kapusteljesítményre alapozó hazai csapat a 43. percben már öt góllal jobban állt, és vezetését magabiztosan őrizte a meccs végéig, bár az utolsó három gólt a szegediek dobták.

Az egy győzelemmel és négy vereséggel álló MOL-Pick Szeged jövő szerdán a fehérorosz Meskov Breszt csapatát fogadja.

Férfi kézilabda, Bajnokok Ligája, A csoport, 9. forduló

SG Flensburg-Handewitt (német)–MOL-PICK Szeged 26–24 (11–10)
Flensburg, Flens-Aréna. Vezette: Brkic, Jusufhodzic (osztrákok).
SG Flensburg-Handewitt: BURIC– L. Svan 2, Röd 2, Hald, Heinl 1, GOTTFRIDSSON 5, Jöndal 3. Csere: Golla 1, Mensah, JOHANNESSEN 7, Semper 2, Wanne, Steinhauser 3/3. Vezetőedző: Maik Maculla.
MOL-PICK Szeged: Mikler – Radivojevics 6/1, Kaspárek 1, Bombac 1, BÁNHIDI 4, BODÓ 6, Mackovsek 1. Csere: Alilovic (kapus), Gaber, Canellas 4, Henigman 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 4/3, ill. 1/1.
Kiállítás: 8, ill. 6 perc.

fotók: www.pickhandball.hu

Előző sztori

Egy kicsit jobb idő lesz hétvégén

Következő sztori

53 migránst kapcsoltak le fél nap alatt Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek