Sport

A második félidőn ment el

A második félidőn ment el

2020. december 3., csütörtök
A második félidőn ment el

A Szeged kerete továbnbra sem lehetett teljes, Jonas Källman, Stefan Sigurmannsson, Mario Sostaric, Martin Stranovsky, Luka Stapancic és Dmitrij Zsitnyikov hiányzott betegség, illetve sérülés miatt.

Pontosabb játékkal kezdett a Flensburg, és amikor a 13. percben már 6-3-ra vezettek, Juan Carlos Pastor szegedi vezetőedző időt kért. A Pick védekezése lényegesen hatékonyabb lett, így 4 perc alatt egyenlített, majd a Flensburg időkérése után - a találkozó során először - a vezetést is átvette. Ezután ismét a németek percei következtek, és előnyükből egy gólt megőriztek a szünetig.

A második felvonás elején is a Flensburg teljesített jobban, ráadásul a vendégek azonnali piros lap miatt elveszítették szlovén balátlövőjüket, Nik Henigmant. A remek védekezésre és kapusteljesítményre alapozó hazai csapat a 43. percben már öt góllal jobban állt, és vezetését magabiztosan őrizte a meccs végéig, bár az utolsó három gólt a szegediek dobták.

Az egy győzelemmel és négy vereséggel álló MOL-Pick Szeged jövő szerdán a fehérorosz Meskov Breszt csapatát fogadja.

Férfi kézilabda, Bajnokok Ligája, A csoport, 9. forduló

SG Flensburg-Handewitt (német)–MOL-PICK Szeged 26–24 (11–10)
Flensburg, Flens-Aréna.Vezette:Brkic, Jusufhodzic (osztrákok).
SG Flensburg-Handewitt:BURIC– L. Svan 2, Röd 2, Hald, Heinl 1, GOTTFRIDSSON 5, Jöndal 3.Csere:Golla 1, Mensah, JOHANNESSEN 7, Semper 2, Wanne, Steinhauser 3/3.Vezetőedző:Maik Maculla.
MOL-PICK Szeged:Mikler – Radivojevics 6/1, Kaspárek 1, Bombac 1, BÁNHIDI 4, BODÓ 6, Mackovsek 1.Csere:Alilovic (kapus), Gaber, Canellas 4, Henigman 1.Vezetőedző:Juan Carlos Pastor.
Hétméteres:4/3, ill. 1/1.
Kiállítás:8, ill. 6 perc.

fotók: www.pickhandball.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.