Újabb szegedi BL-meccset kell elhalasztani

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ez már a negyedik az idényben.

Elhalasztották a MOL-Pick Szeged csütörtöki mérkőzését, amelyre a norvég Elverum HB otthonában került volna sor kézilabda-Bajnokok Ligája csoportkörének hetedik fordulójában.

Az európai szövetség honlapja szerint a koronavírus-járvány miatti nehézségek következtében kellett elhalasztani a találkozót, ugyanis a norvég hatóságok rendkívül megszigorították a beutazást.

A halasztás miatt a szegediek szerdán az SBS-Eger együttesét fogadhatják az NB I.-ben-ha hinni lehet a naptárnak, bár a szövetség hivatalos oldala ugyanarra a napra egy Balatonfüred-Eger mérkőzést is jelez.

A Szegednek korábban már a Paris Saint-Germain, a Vardar Szkopje és a Flensburg-Handewitt elleni csoportmeccsét is el kellett halasztania, és három mérkőzés után pont nélkül áll csoportja utolsó helyén. A válogatott Máthé Dominikot is foglalkoztató Elverumnak négy meccs után két pontja van. A magyar és a norvég csapat szegedi találkozójára jelen állás szerint november 26-án kerül sor.

Előző sztori

Szél Bernadett lesz majd a Momentum miniszterelnök-jelöltje?

Következő sztori

Lemérhetik a gazdik, hogy milyen messzire vihetik sétáltatni kedvencüket a kijárási tilalom idején