Gazdaság

Újabb családbarát munkahellyel bővült Szeged

Újabb családbarát munkahellyel bővült Szeged

2020. november 24., kedd
Újabb családbarát munkahellyel bővült Szeged

Az évről évre meghirdetett pályázat célja, hogy a vállalati szférát családbarát szemléletű működésre ösztönözze és elismerje azokat a cégeket, akik példamutatóak ezen a téren. Az idei Év Családbarát Vállalata díjakat és címeket online formában hirdették ki. A több mint 100 pályázó közül 39 vállalatot tüntetett ki a mozgalom a Családbarát Vállalat címmel. Az online díjátadófővédnöke Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter volt, aki bejelentkezésében az elmúlt időszak családokat és cégeket próbára tévő kihívásairól és a vállalatok szerepvállalásának fontosságáról beszélt.

Ezt az 1989-ben alapított, de egészen 1918-ra visszanyúló gyökerekkel rendelkező CE Glassnál is fontosnak tartják, akik családi vállalkozásból nőtték ki magukat mára egy 400 főt foglalkoztató cégcsoporttá és idén csatlakoztak az előző években is már minősítést elnyerő szegedi cégek, a BP, a PC Trade Systems Kft., az Autotherm Kft. és a Sonrisa Informatikai Kft. táborához.

(Forrás: CE Glass)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.