Újabb családbarát munkahellyel bővült Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Az idei Év Családbarát Vállalata program keretében 39 vállalatot tüntettek ki, köztük az egykor Szilánk nevet viselő, Szeged egyik meghatározó vállalatának számító, üvegfeldolgozásban élenjáró CE Glasst is. A cég először vett részt a pályázaton, ahol egyből minősítést is nyert olyan vállalatok mellett, mint a Microsoft Magyarország Kft., a Praktiker Kft., a Michelin Hungária Kft. vagy a CIB Bank.

Az évről évre meghirdetett pályázat célja, hogy a vállalati szférát családbarát szemléletű működésre ösztönözze és elismerje azokat a cégeket, akik példamutatóak ezen a téren. Az idei Év Családbarát Vállalata díjakat és címeket online formában hirdették ki. A több mint 100 pályázó közül 39 vállalatot tüntetett ki a mozgalom a Családbarát Vállalat címmel. Az online díjátadó fővédnöke Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter volt, aki bejelentkezésében az elmúlt időszak családokat és cégeket próbára tévő kihívásairól és a vállalatok szerepvállalásának fontosságáról beszélt.

Ezt az 1989-ben alapított, de egészen 1918-ra visszanyúló gyökerekkel rendelkező CE Glassnál is fontosnak tartják, akik családi vállalkozásból nőtték ki magukat mára egy 400 főt foglalkoztató cégcsoporttá és idén csatlakoztak az előző években is már minősítést elnyerő szegedi cégek, a BP, a PC Trade Systems Kft., az Autotherm Kft. és a Sonrisa Informatikai Kft. táborához.

(Forrás: CE Glass)

Előző sztori

75 migráns próbálkozott egy nap alatt Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Megint változnak a vásárlási szokások

Legutóbbi hasonló cikkek