Kultúra

Szerdától bezár a színház, a mozi és az IH

Szerdától bezár a színház, a mozi és az IH

2020. november 9., hétfő
Szerdától bezár a színház, a mozi és az IH

A hétfői szigorító intézkedések bejelentése után a Szegedi Nemzeti Színháztól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy kedden még a meghirdetett operabeavató előadást megtartják, de szerdától bezárja kapuit mindkét játszóhelyük. Az elmaradó előadásokkal és megváltott jegyekkel kapcsolatban keddre ígértek tájékoztatást.

Bezár a Pinceszínház is, idén már nem is tartanak több előadást. A teátrum a hivatalos oldalán ezt írta közleményében: "Bízva abban, hogy a fennálló járványhelyzet addigra jobbra fordul, legközelebb januárban várjuk Önöket! Figyeljék felületeinket, hamarosan közzétesszük januári műsorunkat, amelyben helyet kap majd minden meghiúsuló előadás és elmaradó bemutató, amelyekkel november hátralevő részében és decemberben vártuk volna nézőinket. Sőt, 20. életévéhez közeledő színházunk születésnapi programokkal is készül 2021-re!"

Az IH és Belvárosi Mozi kedden este 11 órakor zárja be kapuit és nem tartanak semmilyen rendezvényt.

Ha az Országgyűlés kedden megadja a kormánynak a rendkívüli felhatalmazást, akkor kedd éjféltől - azaz szerda 0 órától - léphetnek életbe a változások és harminc napig biztosan hatályban maradnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.