Szerdától bezár a színház, a mozi és az IH

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kedden este még egy előadás lesz a színházban.

A hétfői szigorító intézkedések bejelentése után a Szegedi Nemzeti Színháztól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy kedden még a meghirdetett operabeavató előadást megtartják, de szerdától bezárja kapuit mindkét játszóhelyük. Az elmaradó előadásokkal és megváltott jegyekkel kapcsolatban keddre ígértek tájékoztatást.

Bezár a Pinceszínház is, idén már nem is tartanak több előadást. A teátrum a hivatalos oldalán ezt írta közleményében: “Bízva abban, hogy a fennálló járványhelyzet addigra jobbra fordul, legközelebb januárban várjuk Önöket! Figyeljék felületeinket, hamarosan közzétesszük januári műsorunkat, amelyben helyet kap majd minden meghiúsuló előadás és elmaradó bemutató, amelyekkel november hátralevő részében és decemberben vártuk volna nézőinket. Sőt, 20. életévéhez közeledő színházunk születésnapi programokkal is készül 2021-re!”

Az IH és Belvárosi Mozi kedden este 11 órakor zárja be kapuit és nem tartanak semmilyen rendezvényt.

Ha az Országgyűlés kedden megadja a kormánynak a rendkívüli felhatalmazást, akkor kedd éjféltől – azaz szerda 0 órától – léphetnek életbe a változások és harminc napig biztosan hatályban maradnak.

Előző sztori

Az NB I. és az NB II. kivételével félbeszakad a fociszezon

Következő sztori

Madártávlatból csodálhatjuk az új sportcsarnok építését – videó!

Legutóbbi hasonló cikkek