Krimi

Saját édesanyját verte össze egy alkoholista férfi

Saját édesanyját verte össze egy alkoholista férfi

2020. november 11., szerda
Saját édesanyját verte össze egy alkoholista férfi

A vádirat szerint az egyik megyebeli kisvárosban az édesanyjával együtt élő vádlott rendszeresen fogyasztott alkoholt és ebből is adódóan havi 3-4 alkalommal agresszíven lépett fel az idős és betegségei miatt nehezen mozgó édesanyjával, valamint testvérével szemben.

Tavaly december 25-én délben a vádlott édesanyja a ház udvarán az ünnepi ebédet főzte, amikor az addigra már nagy mennyiségű alkoholt elfogyasztó férfi ismételte szidni kezdte őt, majd az ételt is lerúgta az asztalról. Ezt követően - mialatt a sértett a kiömlött ételt takarította fel – a vádlott az édesanyját arcon ütötte úgy, hogy a földre esve a fejét a betonba verte. A sértett összességében több, 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el a bántalmazás következtében.

A sértett idős korára, az alapbetegségei okozta mozgáskorlátozottságára is figyelemmel a járási ügyészség a vádlottal szemben a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett testi sértés vétség miatt emelt vádat.

A korábban letartóztatásban, majd a vádemeléskor távoltartás hatálya alatt álló vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.