Krimi

Nem kevés LED-lámpát lopott két tolvaj egy szentesi építkezésről

Nem kevés LED-lámpát lopott két tolvaj egy szentesi építkezésről

2020. november 26., csütörtök
Nem kevés LED-lámpát lopott két tolvaj egy szentesi építkezésről

A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2020 szeptemberében kezdett el dolgozni a belvárosban zajló építkezésen. A munkálatok során figyeltek fel egy lakattal lezárt helyiségre, amit a hónap végén fel is törtek. A raktárból több alkalommal vittek el különböző LED-lámpákat és tápegységeket, majd azokat eladták.

A Szentesi Rendőrkapitányságon2020. november 18-án a felújítást végző cég vezetője tett feljelentést. A nyomozók - a Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve - adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket elfogtak, ezt követően a rendőrkapitányságra előállítottak.

Velük szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatásukat követően a nyomozók őrizetbe vették őket és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A megtartott kutatások során a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított tárgyak egy részét, azokat visszaadják a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.