Közélet

Megdöbbentő részletek derültek ki a dorozsmai gyilkosságról

Megdöbbentő részletek derültek ki a dorozsmai gyilkosságról

2020. november 7., szombat
Megdöbbentő részletek derültek ki a dorozsmai gyilkosságról

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a hétvégi ügyeleti tevékenysége során letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki több késszúrással ölte meg várandós feleségét írja a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleményében.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. november 6. napjára virradóra szeged-kiskundorozsmai ingatlanukban több késszúrással megölte várandós feleségét kiskorú gyermekük jelenlétében. A sértett a helyszínen életét veszítette.

A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárásban az életfogytig tartó szabadságvesztés büntetéssel is fenyegetett bűncselekmény miatt a főügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon dönt az ügyészi indítványról.

A gyanúsított előállításáról az alábbi linken tekinthető meg videó.

https://youtu.be/9AoON4I4Eys

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.