/

Kiverte a biztosítékot ez a karikatúra

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ez az alkotás kapta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Karikaturista szakosztályának pályázatán a legtöbb szavazatot. Bár egy hete odaítélték már a díjat ezért az alkotásért, most lett csak igazán hír!

A MÚOSZ Karikaturista szakosztályának pályázatán a legtöbb szavazatot Pápai Gábor munkája kapta – közölte a szervezet honlapján.

A fődíjat érő karikatúra

A nyári, Karantén pályázat és a  rendes évi Kétfilléres díjátadó gálája sajnos a jelen helyzetben elmarad – írták, majd hozzátették, “a nyerteseknek azért eljuttatom a díjukat, és ígérem, hogy kitalálok (kitalálunk) valamilyen alkalmat, hogy a postázásnál kicsit ünnepélyesebb legyen. Vagy legalább annak látsszon…” – tájékoztatták a kollégákat a szakosztály vezetői.

Egyetértek Pápaival, aki szavazata mellé ezt írta:

„Már szavaztam, nem volt könnyű, de meglettek a favoritjaim… Kurvajó mezőny, gratulálok!”

Mindenkinek köszönöm (mindenki nevében) a pályázaton való részvételt – tette hozzá Halász Géza, a szakosztály elnöke – olvasható a MÚOSZ oldalán.

A díjat már több mint egy hete odaítélték, mégis most lett igazán hír az eseményből, illetve a karikatúrából. A jobboldali médiumok ugyanis “keresztényellenesnek”, illetve “Krisztus-gyalázónak” titulálták az alkotást.

Előző sztori

Fekete péntek: habzsolók örömnapja

Következő sztori

Már 100 évesnél idősebb beteg is felgyógyult hazánkban

Legutóbbi hasonló cikkek