Közlekedés

Indulnak a fényvillamosok és az adventi troli

Indulnak a fényvillamosok és az adventi troli

2020. november 27., péntek
Indulnak a fényvillamosok és az adventi troli

Az adventi időszakban ismét fényvillamosokkal és az adventi trolibusszal utazhatunk Szegeden.

A fényvillamosokkal munkanapokon az 1-es, 2-es, 3-as, 3F-es vonalakon, hétvégén a 2-es, 3-as, 3F-es, 4-es járatokon lehet találkozni. Az adventi trolibusszal az 5-ös vonalon a pénteki és a hétvégi délutánokon utazhatunk.

Munkanapokon kora reggeltől egészen este fél kilencig az 1-es vonalon a 214-es pályaszámú villamos, a 2-es vonalon 105-ös pályaszámú Pesa villamos, míg a 3-as, 3F-es vonalon kora reggeltől este fél nyolcig a 204-es pályaszámú KT4-es villamos közlekedik fényárral.

Hétvégéken is kora reggeltől indulnak a fényvillamosok, a 2-es vonalon a 105-ös pályaszámú este kilenc óráig, a 4-es vonalon a 214-es pályaszámú este fél kilencig és a 3-as vonalon este fél hétig a 204-es pályaszámú közlekedik.

Az 5-ös vonalon minden pénteken és a hétvégéken délután negyed kettőtől este negyed kilencig adventi trolibusz közlekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.