Folytatódik a tram-train építése, aszfaltoznak Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Aszfaltozással folytatódik a héten a tram-tain építése Vásárhelyen, a Bajcsy-Zsilinszky utcában és a Kálvin téren - számolt be a Rádió 7.

Emiatt szerdán délelőtt forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők a Kálvin téri szakaszon. Mucsi László, a hódmezővásárhelyi tram-train beruházás projekttanácsadója a rádiónak elmondta, hogy a növénytelepítés előkészítése a következő időszakban is zajlik majd a 3 és fél kilométeres teljes szakaszon.

Hozzátette, a felsővezeték-tartó oszlopokat már elhelyezték a nyomvonalon, a vezetékek szabályozása azonban még tart, így továbbra is azt kérik a szakemberek, hogy senki ne parkoljon a síneken.

Mucsi László szerint a vonal nagyobbik részén magára a felsővezeték-tartó oszlopokra helyezik el a közvilágítási lámpatesteket, de ötven-hatvan helyen új, önálló kandeláber állítása is meg fog történni. Az acélszerkezetű kandeláberek elhelyezése van folyamatban. Rövidesen meg fog kezdődni a lámpatestek felhelyezése is.

Előző sztori

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról dönt a parlament

Következő sztori

Árokba csapódott egy autó Szegvár közelében

Legutóbbi hasonló cikkek