Közlekedés

Folytatódik a tram-train építése, aszfaltoznak Vásárhelyen

Folytatódik a tram-train építése, aszfaltoznak Vásárhelyen

2020. november 10., kedd
Folytatódik a tram-train építése, aszfaltoznak Vásárhelyen

Emiatt szerdán délelőtt forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők a Kálvin téri szakaszon. Mucsi László, a hódmezővásárhelyi tram-train beruházás projekttanácsadója a rádiónak elmondta, hogy a növénytelepítés előkészítése a következő időszakban is zajlik majd a 3 és fél kilométeres teljes szakaszon.

Hozzátette, a felsővezeték-tartó oszlopokat már elhelyezték a nyomvonalon, a vezetékek szabályozása azonban még tart, így továbbra is azt kérik a szakemberek, hogy senki ne parkoljon a síneken.

Mucsi László szerint a vonal nagyobbik részén magára a felsővezeték-tartó oszlopokra helyezik el a közvilágítási lámpatesteket, de ötven-hatvan helyen új, önálló kandeláber állítása is meg fog történni. Az acélszerkezetű kandeláberek elhelyezése van folyamatban. Rövidesen meg fog kezdődni a lámpatestek felhelyezése is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.