Közélet

Elmaradnak a Pedagógiai esték előadásai

Elmaradnak a Pedagógiai esték előadásai

2020. november 21., szombat
Elmaradnak a Pedagógiai esték előadásai

A november 11-én bevezetett korlátozó intézkedések miatt a következő hetekben a Mentor(h)áló Pedagógiai esték című sorozat előadásai is elmaradnak. Ez az idei évad alábbi előadását érinti:

november 23. Dr. Bánki György: Szerelem egy nárcisztikussal
december 1. Kozma-Vízkeleti Dániel: Mit hozunk otthonról?
december 2. Dr. Gyarmathy Éva: Az Atipikus lesz a tipikus
december 15. Tóth Árpád: A dal mögött megbúvó nép - emberi történetek népdalaink tükrében

A fenti előadásokra korábban megvásárolt jegyek visszaválthatók, ennek menetéről az IH Rendezvényközpont oldalán találhatók a pontos információk. Tóth Árpád december 15-re tervezett előadására még nem indult el a jegyértékesítés, tehát a jegyek visszaváltása itt nem merül fel.

A Mentor(h)áló Pedagógiai esték most elmaradó valamennyi előadását a szervezők a következő hetekben igyekeznek a tavaszi évadra átszervezni - amint megvannak az új időpontok, jelezni fogják. Az új előadásokra nem lesznek érvényesek a mostani jegyek, tehát javasolt mihamarabb visszaváltani azokat.

A 2020-as év – az ismert okok miatt – a Mentor(h)áló életében is rendhagyó volt, ennek ellenére a Pedagógiai esték 10 előadásán közel 4100 néző vett részt: Lubics Szilvia ultramaraton-futó, Mérő László matematikus, pszichológus és Görög Ibolya protokollszakértő előadásai telt házat vonzottak. Sokan voltak kíváncsiak Boldizsár Ildikó mesekutató, Ürge-Vorsatz Diána klímakutató, vagy épp a sorozat idei „záró előadását” tartó Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő előadására is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.