Elmaradnak a Pedagógiai esték előadásai

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A járvány miatti szigorítások következtében elmaradnak a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásai is. A 2020-as előadás-sorozat második évadának öt előadását érinti a bevezetett korlátozás. A korábban megvásárolt jegyek visszaválthatók.

A november 11-én bevezetett korlátozó intézkedések miatt a következő hetekben a Mentor(h)áló Pedagógiai esték című sorozat előadásai is elmaradnak. Ez az idei évad alábbi előadását érinti:

november 23. Dr. Bánki György: Szerelem egy nárcisztikussal
december 1. Kozma-Vízkeleti Dániel: Mit hozunk otthonról?
december 2. Dr. Gyarmathy Éva: Az Atipikus lesz a tipikus
december 15. Tóth Árpád: A dal mögött megbúvó nép – emberi történetek népdalaink tükrében

A fenti előadásokra korábban megvásárolt jegyek visszaválthatók, ennek menetéről az IH Rendezvényközpont oldalán találhatók a pontos információk. Tóth Árpád december 15-re tervezett előadására még nem indult el a jegyértékesítés, tehát a jegyek visszaváltása itt nem merül fel.

A Mentor(h)áló Pedagógiai esték most elmaradó valamennyi előadását a szervezők a következő hetekben igyekeznek a tavaszi évadra átszervezni – amint megvannak az új időpontok, jelezni fogják. Az új előadásokra nem lesznek érvényesek a mostani jegyek, tehát javasolt mihamarabb visszaváltani azokat.

A 2020-as év – az ismert okok miatt – a Mentor(h)áló életében is rendhagyó volt, ennek ellenére a Pedagógiai esték 10 előadásán közel 4100 néző vett részt: Lubics Szilvia ultramaraton-futó, Mérő László matematikus, pszichológus és Görög Ibolya protokollszakértő előadásai telt házat vonzottak. Sokan voltak kíváncsiak Boldizsár Ildikó mesekutató, Ürge-Vorsatz Diána klímakutató, vagy épp a sorozat idei „záró előadását” tartó Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő előadására is.

Előző sztori

Gyengén felhős, száraz és hideg időnk lesz

Következő sztori

Két teherautó karambolozott az M43-ason Csanádpalota közelében

Legutóbbi hasonló cikkek