Egy hónap szünet után három meccse lesz a Szedeáknak hat nap alatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hatodik helyről várják a folytatást.

Novemberben egyszer sem tudott pályára lépni a Naturtex-SZTE-Szedák a kosárlabda-bajnokságban. A NB I/A csoportjának tabelláján 6 mérkőzés után 4 győzelemmel és 2 vereséggel a hatodik helyen álló szegediek a hónap elején az Atomerőmű csapatát is elérő koronavírus-fertőzés miatt voltak kénytelenek halasztani, majd a válogatott szünet miatt nem játszottak hivatalos mérkőzést. Két edzőmeccsel tudtak készülni a Szolnok és az Alba Fehérvár ellen.

Volt és van is mire készülniük, mivel a hosszú szünet után ezen a héten három alkalommal is pályára lépnek. Hétfőn a Szolnok ellen hazai pályán, szerdán Pakson pótolják az Atomerőmű ellen elmaradt meccsüket, majd szombaton szintén az Újszegedi Sportcsarnokban a Zalaegerszeg ellen zárják az erőltetett menetet.

– A Szolnok rendkívül kemény, fizikális csapat, ezt a heti edzőmeccsen saját bőrünkön is tapasztaltuk és igyekszünk maximálisan hasznosítani annak a találkozónak a tanulságait. Játszottunk a héten két tesztmérkőzést és Szrecsko Szekulovics vezetőedző ezeken kívül is nagyon intenzív edzéseket vezényelt a csapatnak, ezzel is felkészítve a fiúkat az előttünk álló erőltetett menetre. Számunkra természetesen nagyon sokat jelent, hogy Govens Darrin a magyar válogatottból visszatérve újra csatlakozik hozzánk, mert az ő játéka a többiek teljesítményére is pozitívan hat. A Szolnok ellen a meccs kulcsa a lepattanók kontrollálása és a dobószázalék hatékonysága lesz, ha ezeket jól megoldjuk, képesek lehetünk a győzelemre – mondta lapunknak Simándi Árpád, a csapat edzője.

A Szedeák mindhárom mérkőzése a hatályos kormányrendeletnek megfelelően zárt kapus lesz.

Előző sztori

A Cserepes sori piac bezárására készülhet az önkormányzat

Következő sztori

Ezt kell tennünk, ha megjelennek a tünetek koronavírus-fertőzés esetén

Legutóbbi hasonló cikkek