Világtükör

Anarchisták gyalázták meg a magyar hősök varsói emlékművét

Anarchisták gyalázták meg a magyar hősök varsói emlékművét

2020. november 1., vasárnap
Anarchisták gyalázták meg a magyar hősök varsói emlékművét

Miközben a balliberális média a templomokat védő keresztényekhez csatlakozó fociultrák pofonjairól ír számos cikket (igen, volt belőle néhány), addig az anarchista tombolást mélyen elhallgatja. Pedig vannak videók, hogy késekkel, baseball-ütőkkel, kalapácsal indultak csatába a némi német segítséggel feldúsított antifák.

Ismét érkeztek képek feldúlt kegyhelyekről, és ezúttal egy magyar vonatkozású emlékművet is elcsúfítottak. Az 1944-es varsói lázadásban tevékenyen résztvevő magyar katonák emlékköve esett áldozatul a szélsőbaloldali vandalizmusnak, amiről fénykép is terjeng a közösségi média különböző felületein. (Egy aktivista később kommentjében jelezte, hogy saját kezűleg tisztította meg lehetőségeihez képest az emlékművet.)

Jól jegyezzük meg: a Momentumtól a DK-ig, az összes baloldali párt és politikusaik, megmondóembereik, kommentelők is hősként ünneplik a varsói tiltakozókat, utalás szintjén sem elítélve (sőt!) a templomdúlásokat.
Holmi magyar katonák (akik közül több zsidó származású is volt) emléke ugyan mit is számítana nekik.

Összegezve: lengyel anarchisták német antifasisztákkal karöltve romboltak, feldúltak egy magyar és zsidó származású katonáknak is emléket állító kegyhelyet, akik a náci Németország ellen harcoltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.