160 (!) migráns próbálkozott hiába egy nap alatt Csongrád-Csanádban

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 160 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 129 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 31 fő bejutását pedig megakadályozták - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások november 8-án 0 óra és 24 óra között 25 esetben összesen 129 határsértőt tartóztattak fel Mórahalom, Ásotthalom, Röszke és Szeged közigazgatási területén. Ellenőrzésük során a migránsok szír, líbiai, marokkói, szudáni, illetve palesztin állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány négy esetben, összesen 31 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.

Előző sztori

Kezdődik az összhallgatói szavazás az SZTE névváltoztatásáról

Következő sztori

Kocsmában adott túl a lopott kézi targoncákon egy nagyokos tolvaj

Legutóbbi hasonló cikkek