Vasvillával kergette és bántalmazta nejét egy gazember Csongrád-Csanádban

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki hónapokon keresztül fenyegette, bántalmazta feleségét, de a zaklatásokból saját testvére sem maradt ki - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint az egyik megyebeli faluban élő férfi körülbelül négy hónapja napi rendszerességgel szidalmazta, becsmérelte feleségét, de többször előfordult az is, hogy 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva megverte őt. Legutóbb október 10-én ütötte ököllel a sértettet, majd egy vasvillával meg is kergette, végezetül pedig a vasvilla nyelével többször rá is vert.

Ezen túlmenően a megelőző két hónapban a gyanúsított a közeli tanyában lakó testvérét is napi rendszerrel zaklatási céllal felkereste, majd fenyegette meg azzal, hogy megöli, rágyújtja a házát.

A gyanúsítás szerint a férfi október 10-i őrizetbe vételének hajnalán az egyik szomszédos tanyából eltulajdonított egy 15 ezer forint értékű kerékpárt is.

A férfival szemben könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette, zaklatás vétsége, valamint lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás.

A járási ügyészség az eljárás meghiúsításának, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését, tekintettel arra is, hogy a férfi többszörösen büntetett előéletű, azon túl is különös és többszörös visszaesőnek minősül.

A Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a kényszerintézkedést. A bíróság végzése nem végleges, azzal szemben a gyanúsított és védője a szabadlábon történő védekezés érdekében fellebbezést jelentettek be.

Előző sztori

87 határsértővel szemben intézkedtek egy nap alatt Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Már 1770 fertőzöttet tartanak nyilván Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek