Gazdaság

Vásárcsarnok épül Szentesen

Vásárcsarnok épül Szentesen

2020. október 12., hétfő
Vásárcsarnok épül Szentesen

A lap cikke szerint már nyár végére az új helyen kereskedhettek és vásárolhattak volna a szentesiek, ám a 2017-ben megnyert pályázat nem akart valósággá válni: a legutóbbi közbeszerzés kiírása után kiderült, a beérkezett árajánlatok legolcsóbbika is jócskán drágább volt, mint a rendelkezésre álló keret.

Megoldásként új terveket készíttetett a város, amelyek ugyan megváltozott tartalommal, de nem csökkentett formában ké­­szültek. Mindössze annyi változás történt, hogy más építészeti karakter szerint készül el majd a vásárcsarnok.

Az öt hónap alatt felépülő új csarnokban több mint ötszáz négyzetméteren árusíthatnak majd az eladók, az asztalok mellett hét pavilon és szociális helység is készül, a csarnok pedig temperáló fűtést kap majd. Felújítják a volt buszgarázst is, az épület új tetőt kap, benne pedig tarolóhelyiséget és vizesblokkot alakítanak ki, valamint egy fedett összeköttetést is biztosítanak a csarnokhoz.

(Fotó: Majzik Attila)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.