Politika

Tápai: Joób elismerte, hogy nem járt neki pénz

Tápai: Joób elismerte, hogy nem járt neki pénz

2020. október 2., péntek
Tápai: Joób elismerte, hogy nem járt neki pénz

Tápai Péter lapunk megkeresésére elmondta, várható volt, hogy Joób Márton nem tudja megtartani tisztségeit, ugyanis nem látta el feladatait.

Hozzátette, a képviselői tisztségéről nem kell lemondania, ugyanis a törvény szerint, ha egy évig nem jár be dolgozni, akkor sem menthető fel. – Ha felmentik, akkor ismét lehet tanácsnok. Mivel még nem volt jogerős ítélet, így nem gondolom, hogy a képviselői tisztségéről le kellene mondania – fogalmazott a szegedi Fidesz alelnöke.

Kiemelte, Joób azáltal, hogy felajánlotta kéthavi jövedelmét, elismerte, hogy nem járt neki pénz, tehát munka nélkül kapott juttatást.

Tápai úgy véli, miután a Fidesz rendkívüli közgyűlésre tett javaslatot a Joób-ügy kapcsán, a baloldali képviselőtársai beszélhették rá a képviselőt a lemondásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.