Krimi

Széklábbal verte élettársát egy férfi a csongrádi-csanádi faluban

Széklábbal verte élettársát egy férfi a csongrádi-csanádi faluban

2020. október 22., csütörtök
Széklábbal verte élettársát egy férfi a csongrádi-csanádi faluban

A vádirat szerint a vádlott és élettársa egy Szeged melletti kis falu egyik házában laktak albérlőként. A vádlott és a sértett január 19-én otthon tartózkodtak és a vádlott nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott. Délután mindketten egy sorozatot néztek a televízióban és a sértett filmmel kapcsolatos megjegyzése miatt az ittas állapotban levő vádlott hirtelen indulatossá, agresszívvé vált. A sértett megjegyzését követően a vádlott az egyik széket felemelte és azzal az ágyon ülő nő felé indult és fejen ütötte a sértettet.

Az ütéstől a szék egyik lába kiesett, a nő pedig megpróbált felállni, de megszédült és elesett. A vádlott ezután az egyik széklábat felvette a padlóról és több ütést mért a sértett fejére. Sértett ezek után ismételten megpróbált felállni, de a fejet ért bántalmazások miatt kialakult szédülés hatására a konyhapultnak esett.

A vádlott a bántalmazást követően a földön fekvő sértetten átlépett, majd kiment az udvarra dohányozni. A sértettnek még annyi ereje volt, hogy visszament a hálószobába és lefeküdt aludni. Az éjszaka folyamán a nő állapota súlyosbodott és részére mentőt kellett hívni, majd kórházba szállítani.

A sértett a bántalmazás következtében az arc és a kéz nyolc napon belül gyógyuló sérüléseit, valamint a fejtető és a mellkas nyolc napon túli, mintegy két hét alatt gyógyuló sérüléseit szenvedte el. Mindezeken túlmenően sértett négy bordája is eltört és légmelle is kialakult, amely közvetetten életveszélyes sérülésnek minősül és mintegy négy hét alatt gyógyult.

A főügyészség a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

A vádemeléskor letartóztatásban levő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.