Óriáskerék, szarvas, adventi koszorú – ezt tervezi a város a karácsonyi hetekre

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A járványügyi előírásokat figyelembe veszik, de úgy tűnik, hogy lesznek karácsonyi rendezvények Szegeden.

Budapesten az idei évben a vírushelyzet miatt már biztosan elmarad a hagyományos karácsonyi vásár, Szegeden – több vidéki nagyvároshoz hasonlóan – még nem hoztak ilyen döntést.

Egy héttel ezelőtt a szegedi eseményt szervező Szegedi Városkép és Piac Kft.-nek kérdést küldtünk, hogy megrendezik-e vagy sem az idei ünnepi eseményeket Szegeden. Választ nem kaptunk kérdésünkre, ezért ma telefonon kerestük a céget, ahol az önkormányzat lapjában megjelentekre hivatkoznak. A cégnek küldött kérdéseink után nemsokkal ott ez jelent meg:

“A Szegedi Városkép és Piac Kft. az aktuális járványügyi szabályok betartásával tervezi a Szegedi Karácsonyi Hetek megrendezését – mondta Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft. megbízott ügyvezető igazgatója.”

Ennél eggyel többet tudunk meg a Szegedi Tourinform oldalán a Szegedi Karácsonyi Hetekről, ahol tényként hirdetik már: “A Szegedi Karácsonyi Hetek 2020‑ban is megrendezésre kerül”. Az ott megjelentek szerint lesz óriáskerék, angyalkert a Széchenyi téren, adventi naptár a Klauzál téren, ahol színpadot is állítanak, adventi koszorú a Dugonics téren, ahol a világító szarvast is újra felépítik.

Előző sztori

Ismét földrengés volt Magyarországon

Következő sztori

Szeles, de csapadékmentes időnk lesz