Közélet

Óriáskerék, szarvas, adventi koszorú - ezt tervezi a város a karácsonyi hetekre

Óriáskerék, szarvas, adventi koszorú - ezt tervezi a város a karácsonyi hetekre

2020. október 19., hétfő
Óriáskerék, szarvas, adventi koszorú - ezt tervezi a város a karácsonyi hetekre

Budapesten az idei évben a vírushelyzet miatt már biztosan elmarad a hagyományos karácsonyi vásár, Szegeden - több vidéki nagyvároshoz hasonlóan - még nem hoztak ilyen döntést.

Egy héttel ezelőtt a szegedi eseményt szervező Szegedi Városkép és Piac Kft.-nek kérdést küldtünk, hogy megrendezik-e vagy sem az idei ünnepi eseményeket Szegeden. Választ nem kaptunk kérdésünkre, ezért ma telefonon kerestük a céget, ahol az önkormányzat lapjában megjelentekre hivatkoznak. A cégnek küldött kérdéseink után nemsokkal ott ez jelent meg:

"A Szegedi Városkép és Piac Kft. az aktuális járványügyi szabályok betartásával tervezi a Szegedi Karácsonyi Hetek megrendezését – mondta Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft. megbízott ügyvezető igazgatója."

Ennél eggyel többet tudunk meg a Szegedi Tourinform oldalán a Szegedi Karácsonyi Hetekről, ahol tényként hirdetik már: "A Szegedi Karácsonyi Hetek 2020‑ban is megrendezésre kerül". Az ott megjelentek szerint lesz óriáskerék, angyalkert a Széchenyi téren, adventi naptár a Klauzál téren, ahol színpadot is állítanak, adventi koszorú a Dugonics téren, ahol a világító szarvast is újra felépítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.