Sport

Koronavírus sújtja a szegedi röplabdázókat

Koronavírus sújtja a szegedi röplabdázókat

2020. október 23., péntek
Koronavírus sújtja a szegedi röplabdázókat

– Három-négy hétig még nélkülöznünk kell a víruson átesett röplabdázókat, akik kezdőjátékosoknak számítanak, így már nagyon várjuk a visszatérésüket – mondta a klub honlapjának Nusser Elemér vezetőedző. – Az első az egészség, nem szabad siettetni a szerepeltetésüket, minden protokollnak meg kell felelniük – tette hozzá.

A vezetőedző elmondta, Nagy Zsoltra térdsérülés miatt nem számíthat, de a hadra fogható játékosok mindent megtesznek a csapat érdekében. – Az U21-esekkel együtt edzünk, a fiatalok is sokat segítenek a felkészülésben. Ha ismét olyan remek teljesítmény nyújtunk, mint Kazincbarcikán, akkor már elégedettek lehetünk – zárta gondolatait a tréner.

Pozitív teszt a nőknél
Elmarad az SZRSE női csapatának vasárnapra kiírt, salgótarjáni mérkőzése, ugyanis a klub tájékoztatása szerint az egyik játékos szerdán pozitív koronavírustesztet produkált.

Kiemelt képünk archív. Fotó: SZRSE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.