Novemberi Szerencsenapok Extra
/

Eltekert a lopott biciklivel egy külföldi tolvaj Csongrádon

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök az elkövetéstől számított néhány órán belül elfogtak, majd gyanúsítottként kihallgattak egy külföldi férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt Csongrádon. Eljárás indult ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves feltételezett elkövető október 17-én hajnalban, egy benzinkút mellett figyelt fel a kerékpártárolóban lévő kétkerekűre. Odalépett a biciklihez, letépte róla a zárat és eltekert.

A sértett csak órák múlva észlelte a lopást, ezt követően a 112-es központi segélyhívószámon bejelentést tett a rendőrségre.

A terület körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak.

Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottól a nyomozók lefoglalták a kerékpárt és visszaadták azt a tulajdonosnak.

Videó!
Előző sztori

23 kiló marihuánát találtak paprika közé rejtve egy buszban Röszkén

Következő sztori

51 új fertőzöttet szűrtek ki Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek