Krimi

Eltekert a lopott biciklivel egy külföldi tolvaj Csongrádon

Eltekert a lopott biciklivel egy külföldi tolvaj Csongrádon

2020. október 20., kedd
Eltekert a lopott biciklivel egy külföldi tolvaj Csongrádon

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves feltételezett elkövető október 17-én hajnalban, egy benzinkút mellett figyelt fel a kerékpártárolóban lévő kétkerekűre. Odalépett a biciklihez, letépte róla a zárat és eltekert.

A sértett csak órák múlva észlelte a lopást, ezt követően a 112-es központi segélyhívószámon bejelentést tett a rendőrségre.

A terület körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak.

Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottól a nyomozók lefoglalták a kerékpárt és visszaadták azt a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.