Krimi

Autótolvajokat füleltek le Szegeden

Autótolvajokat füleltek le Szegeden

2020. október 7., szerda
Autótolvajokat füleltek le Szegeden

A megalapozott gyanú szerint a 25 és 28 éves feltételezett elkövetők szeptemberben levágták a lakatot egy használaton kívüli családi ház kapujáról, ezutánbementek az udvarra.

A garázsként használt melléképület tetőszerkezetét megbontva bejutottak az ingatlanba, ahol kutatást végeztek és találtak egy slusszkulcsot. A tárolóban leállított személyautót sikerült beindítaniuk, mindketten beszálltak a járműbe, majdelhajtottak. A kocsit egy városszéli földes úton hagyták és letakarták. A gyanúsítottak néhány alkatrészt ki is szereltek a járműből.

Pár nappal később az idősebb férfi visszament az autóhoz, ahol a járőrök tetten érték, elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították. Elszámoltatása során a gyanúsított megnevezte a társát is, akit a rendőrök a városban elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.  A nyomozók a férfiakat őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.