Krimi

Alvó házaspárt raboltak ki Szegeden

Alvó házaspárt raboltak ki Szegeden

2020. október 2., péntek
Alvó házaspárt raboltak ki Szegeden

A megalapozott gyanú szerint a 44 éves férfi szeptember 30-án reggel ment be a belvárosban lévő társasházba. A nyitva felejtett bejárati ajtón keresztül bejutott az egyik lakásba, ahol a tulajdonosok éppen aludtak. Az előszobában kutatást végzett, eközben magához vett egy bőrből készült női táskát, amiben készpénz, bankkártya, illetve műszaki cikkek voltak. A sértett és férje azonban felébredtek, így megzavarták a gyanúsítottat, aki sietve távozott a lakásból. A nő azonnal értesítette a rendőrséget.

A kapott személyleírás alapján a járőrök néhány órán belül azonosították, majd a városban elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.