Sport

Újabb Fradi-bravúr: a horvát bajnokot is kiverte Rebrov-csapat

Újabb Fradi-bravúr: a horvát bajnokot is kiverte Rebrov-csapat

2020. szeptember 16., szerda
Újabb Fradi-bravúr: a horvát bajnokot is kiverte Rebrov-csapat

Álomrajtot vett a Ferencváros, amely már a 2. percben megszerezte a vezetést Lovrencsics Gergő góljával. A Dinamo még az első félidőben egalizált, amikor egy jobboldali szögletet követően Uzuniról a saját kapujába pattant a labda.

A magyar bajnok albán légiósa a második félidőben saját csapata javára szerzett gólt, miután végigrobogott a félpályán és higgadtan a bal alsóba gurította a labdát Livakovic mellett.

A Ferencváros a norvég bajnok Molde FK-val mérheti össze tudását a legrangosabb európai kupasorozat play-offjában. Az oda-visszavágós párharc győztese bejut a BL csoportkörébe, míg a vesztes az Európa Liga főtábláján szerepelhet a továbbiakban.

UEFA Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló
Ferencvárosi TC - Dinamo Zagreb 2-1 (1-1)
Groupama Aréna, zárt kapuk mögött. Vezette: Stieler (német)
Ferencvárosi TC: Dibusz – Lovrencsics (Botka 25), Blazic, Kovacevic (Frimpong 73.), Civic, Sigér, Somalia, Haratin, Uzuni, Boli (Isael 68.), Tokmac. Vezetőedző: Szergej Rebrov.
Dinamo Zagreb: Livakovic – Stojanovic, Dilaver, Gvardiol, Leovac, Ademi, Kastrati, Gojak (Gavranovic 71.), Majer (Jakic 60.), Orsic (Ianusec 72.), Petkovic. Vezetőedző: Zoran Mamic.
Gól: Lovrencsics (2.), Uzuni (65.) ill. Uzuni (öngól 23.)
Sárga lap: Boli (67.), Tokmac (78.), Frimpong (79.), Civic (87.) ill. Gojak (61.), Jakic (81.), Petkovic (82.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.