Szegedi éremesélyesekkel rendezik a fallabda ob-t

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A férfi fallabdázóknál Sebők Benedek, a nőknél Csókási Gabriella lehet esélyes az éremszerzésre, illetve a döntőbe jutásra a péntektől vasárnapig tartó 32. Egyéni Országos Bajnokságon. Az eseménynek a százhalombattai Omega Sportcentrum ad otthont.

A férfi mezőnyben kereken ötven fő nevezett a hétfői határidőig, közülük Sebők Benedek képviseli a többszörös csapatbajnok Vidux Tisza Squash SE-t. Sebők eddigi legjobb eredménye a bronzérem az országos bajnokságokon, a dobogóra most is megvan minden esélye, szerencsés sorsolással pedig eljuthat a döntőig. A versenyen a legutóbbi két ob-t megnyerő tatabányai Farkas Balázs a favorit, a 14-szeres első Krajcsák Márk viszont visszavonult, így a második helyért nagy versengés várható.

A másik szegedi klub, a Szeged Squash SE 11 fővel nevezett: Takács Benedek, Kohlrusz Balázs, Maróti László, Komlódi Regő, Nagy Levente, Jeszenszki Zoltán, Sárkány László, Lakó Tamás, Czakó Ákos, Gábor Róbert és Széll András képviseli az egyesületet. A legjobb eredmény az utánpótlás-válogatott Takács Benedektől várható.

A nőknél tíz játékos nevezett, köztük a kétszeres bajnok (2015, 2018) Csókási Gabriella a Vidux Tisza Squash SE színeiben. Tavaly a tatabányai Chukwu Hannah győzött, most is ő az első számú esélyes, Csókási második kiemeltként kezdheti majd a küzdelmeket.

Előző sztori

Mezopotámiai dámszarvas jött világra a Szegedi Vadasparkban

Következő sztori

Négy hektáron égett a növényzet Szeged közelében

Legutóbbi hasonló cikkek