Sport

Szegedi éremesélyesekkel rendezik a fallabda ob-t

Szegedi éremesélyesekkel rendezik a fallabda ob-t

2020. szeptember 23., szerda
Szegedi éremesélyesekkel rendezik a fallabda ob-t

A férfi mezőnyben kereken ötven fő nevezett a hétfői határidőig, közülük Sebők Benedek képviseli a többszörös csapatbajnok Vidux Tisza Squash SE-t. Sebők eddigi legjobb eredménye a bronzérem az országos bajnokságokon, a dobogóra most is megvan minden esélye, szerencsés sorsolással pedig eljuthat a döntőig. A versenyen a legutóbbi két ob-t megnyerő tatabányai Farkas Balázs a favorit, a 14-szeres első Krajcsák Márk viszont visszavonult, így a második helyért nagy versengés várható.

A másik szegedi klub, a Szeged Squash SE 11 fővel nevezett: Takács Benedek, Kohlrusz Balázs, Maróti László, Komlódi Regő, Nagy Levente, Jeszenszki Zoltán, Sárkány László, Lakó Tamás, Czakó Ákos, Gábor Róbert és Széll András képviseli az egyesületet. A legjobb eredmény az utánpótlás-válogatott Takács Benedektől várható.

A nőknél tíz játékos nevezett, köztük a kétszeres bajnok (2015, 2018) Csókási Gabriella a Vidux Tisza Squash SE színeiben. Tavaly a tatabányai Chukwu Hannah győzött, most is ő az első számú esélyes, Csókási második kiemeltként kezdheti majd a küzdelmeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.