Szórakozás

Szegeden is megrendezik a nagy táncválasztót

Szegeden is megrendezik a nagy táncválasztót

2020. szeptember 10., csütörtök
Szegeden is megrendezik a nagy táncválasztót

A 30 éves jubileumát ünneplő Táncpedagógusok Országos Szövetsége kezdeményezésére közel 80 táncpedagógus közreműködésével a Nagy Táncválasztón, több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség 10 vidéki helyszínen. Idén Szeged mellett Pécsett, Kőszegen, Győrben, Debrecenben, Hévízen, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán és Szekszárdon várják majd a szervezők az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon és táncelőadásokon is részt vehetnek.

A program főszervezője, Szabóné Dancsik Tünde és a felkért táncpedagógusok változatos kínálattal várják az érdeklődőket a 10 és 16 óra között látogatható ingyenes órákra. Lesz többek között klasszikus balett, esztétikus testképzés, disco tánc, kubai salsa, társastánc, hip-hop, modern tánc és kreatív gyermektánc a legkisebbeknek.

A 2019-ben hagyományteremtő szándékkal elindított „Nagy Táncválasztó” rendezvény minden korosztálynak szól és a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig (gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior). A szervezők célja, hogy a 30 perces táncórákon a részvevők kiváló tanárok irányítása mellett megismerhessék és maguk is kipróbálhassák a különféle táncstílusokat, megkapják a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben minél többen a táncot válasszák a szabadidő örömteli eltöltéséhez.

A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon az adott helyszín/helyszínek befogadóképességének megfelelően, limitált létszámú érdeklődőt fogadnak majd. A tánckurzusokra maximum 15-16 fő regisztrálhat. A részletes órarendről a rendezvény honlapja (www.nagytancvalaszto.hu) nyújt részletes tájékoztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.