Szegeden is megrendezik a nagy táncválasztót

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptember 20-án egész napos ingyenes tánc workshopra várják az érdeklődőket a Szent-Györgyi Albert Agórába, ahol az érdeklődők 32 tánckurzus közül választhatnak és közel 20 táncstílust próbálhatnak ki a 30 perces táncórák során. A Válaszd a táncot – válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett Nagy Táncválasztót már második alkalommal rendezik meg Szegeden.

A 30 éves jubileumát ünneplő Táncpedagógusok Országos Szövetsége kezdeményezésére közel 80 táncpedagógus közreműködésével a Nagy Táncválasztón, több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség 10 vidéki helyszínen. Idén Szeged mellett Pécsett, Kőszegen, Győrben, Debrecenben, Hévízen, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán és Szekszárdon várják majd a szervezők az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon és táncelőadásokon is részt vehetnek.

A program főszervezője, Szabóné Dancsik Tünde és a felkért táncpedagógusok változatos kínálattal várják az érdeklődőket a 10 és 16 óra között látogatható ingyenes órákra. Lesz többek között klasszikus balett, esztétikus testképzés, disco tánc, kubai salsa, társastánc, hip-hop, modern tánc és kreatív gyermektánc a legkisebbeknek.

A 2019-ben hagyományteremtő szándékkal elindított „Nagy Táncválasztó” rendezvény minden korosztálynak szól és a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig (gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior). A szervezők célja, hogy a 30 perces táncórákon a részvevők kiváló tanárok irányítása mellett megismerhessék és maguk is kipróbálhassák a különféle táncstílusokat, megkapják a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben minél többen a táncot válasszák a szabadidő örömteli eltöltéséhez.

A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon az adott helyszín/helyszínek befogadóképességének megfelelően, limitált létszámú érdeklődőt fogadnak majd. A tánckurzusokra maximum 15-16 fő regisztrálhat. A részletes órarendről a rendezvény honlapja (www.nagytancvalaszto.hu) nyújt részletes tájékoztatást.

Előző sztori

Emelt szintű érettségi felkészítők indulnak az SZTE Junior Akadémián

Következő sztori

Elhunyt a Szeged 2011 egykori labdarúgója

Legutóbbi hasonló cikkek