Orbán Viktor: Az ellenzék olyan, mint a kolbász

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Cikket írt a miniszterelnök a Magyar Nemzetben, amiben az ellenzékről is ír. Úgy fogalmaz:  be vannak töltve és meg vannak darálva.

 

Miután a vírus a politikai gondolkodás fórumait és színtereit megtizedelte, beszéd helyett marad az írás – fogalmaz a kormányfő az őszi politikai évadot köszöntő dolgozata bevezetőjében – olvasható a Magyar Nemzet oldalán

Orbán Viktor az illiberális, a kereszténydemokrata, a konzervatív és liberális gondolkodás természetéről fejti ki gondolatait. A szerző rámutat: a liberális doktrína, beszédmód és stílusdiktátumok elleni lázadás medre egyre szélesedik.

A konzervatívok és kereszténydemokraták számára a legnagyobb kihívást és ellenfelet ma újra a liberálisok jelentik,

miközben folyamatos támadás alatt állnak legfontosabb értékeink, mint például a nemzet, a család és a vallási hagyományok – hívja fel a figyelmet.

A kormányfő írásának legizgalmasabb része talán az Európát megváltoztató négy gondolat bemutatása. Orbán Viktor kifejti azt is, hogy miért éppen Olaszországban dől majd el Európa jövője, és a biblikus hagyományaink melletti kitartás égető szükségéről is hangsúlyosan szól – olvasható az oldalon.

Az írás sorra veszi a vírus második hulláma elleni védekezés gyakorlati fogásait, és az első hullám hasznos tapasztalatait, illetve kitér az ellenzék mindent elutasító magatartására is.

A magyar ellenzék olyan, mint a kolbász

– írja Orbán Viktor, hiszen be van töltve és meg van darálva. 2022-re időközben feláll a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront, így a globalista elit és a nemzeti ellenállás közötti harc még nem dőlt el – teszi világossá Orbán Viktor.

Előző sztori

Kínai utazáson vehetünk részt a Konfuciusz Teaházban

Következő sztori

Lopott brit kocsival akart lelépni egy román sofőr Nagylaknál

Legutóbbi hasonló cikkek