Orbán Viktor: hat hónappal meghosszabbítja a kormány a hitelmoratóriumot

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Videó a cikkben!
Budapest, 2020. szeptember 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (középen b) és Varga Mihály pénzügyminiszter (középen j) a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs ülésén Budapesten 2020. szeptember 19-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A kormányfő a gazdaságvédelmi operatív törzs ülése után tette az újabb bejelentést.

A munkahelyeket és a családok életszínvonalát a járvány ideje alatt is meg kell védeni – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Facebookon, bejelentve, hogy a háztartásoknak nyújtott hitelmoratóriumot – bizonyos társadalmi csoportok esetében – január 1-jétől további hat hónapig meghosszabbítják.

A kormányfő a gazdaságvédelmi operatív törzs ülése után közölte: meghosszabbítják a moratóriumot a gyermeket nevelő családoknál, a nyugdíjasoknál, a munkanélkülieknél és a közfoglalkoztatottaknál.

A vállalkozások esetében a vállalkozóknak be kell jelenteniük, ha meg akarják hosszabbítani a moratóriumot, és ha a bevételük több mint 25 százalékkal csökkent, akkor meg fogják kapni a lehetőséget – ismertette Orbán Viktor.

Hitelmoratórium. Döntések // Credit moratorium. Decisions

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. szeptember 19., szombat
Előző sztori

Nyolcszáz fölött a napi esetszám Magyarországon

Következő sztori

Többfelé volt talajmenti fagy hajnalban

Legutóbbi hasonló cikkek