/

Nem kevés dugicigit találtak egy szerb autóbuszban Röszkén

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy szerb autóbusz ellenőrzésekor 850 doboz adózatlan cigarettát találtak Röszkén - közölte az adóhatóság.

A pénzügyőrök egy Szerbiából Ausztriába tartó menetrend szerinti buszt ellenőriztek Röszkén. A sofőrök és az utasok nem jelentettek be vám- és adóköteles árut.

A NAV munkatársai a nyilatkozatot elfogadták, azonban a fékek levegőtartályaiban mozgatás nyomaira lettek figyelmesek. A gyanús tartályokat kikötötték, majd felnyitották és azt látták, hogy azokat házilag átalakították.  A rejtekhelyről összesen 850 doboz Chesterfield márkájú, adózatlan cigaretta került elő. A cigarettát az egyik sofőr magáénak vallotta.

A több mint másfél millió forint értékű adózatlan füstölnivalót a NAV munkatársai lefoglalták. A hárommillió forintot meghaladó bírság kiszabása mellett a pénzügyőrök költségvetési csalás miatt a járművezetővel szemben feljelentést tettek. 

Előző sztori

Sokan még mindig rosszul viselik a maszkot

Következő sztori

423-ra emelkedett a fertőzöttek száma Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek