//

Mozgalmasan telt a napjuk a megye tűzoltóinak

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több helyen is tűz ütött ki hétfőn Csongrád-Csanád megyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület hétfőn délelőtt egy csengelei tanyán. A főügyelet a kisteleki, a kiskunmajsai, a kiskunfélegyházi hivatásos, valamint a kisteleki és a csengelei önkéntes egységeket riasztotta. A tűzoltók közös erővel fékezték meg a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki. 

Hatszáz négyzetméteren égett az avar Zsombó külterületén hétfőn délután. A szegedi hivatásos egységek érkeztek a helyszínre, két vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték el az oltást. 

Súlyosan megsérült a sofőrje annak az autónak, amely hétfőn reggel szenvedett balesetet Szeged külterületén. Az 5-ös számú főúton a jármű fának csapódott, sofőrje a roncsok köz szorult. A szegedi tűzoltók feszítővágó-berendezés segítségével emelték ki a sérültet az autóból, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. 

Az udvaron tárolt raklapok kaptak lángra egy hódmezővásárhelyi lakóház udvarán hétfőn késő este. A tűz veszélyeztette a főépületet és több járművet is. A város hivatásos egységei fékezték meg a lángokat, ennek köszönhetően a sem a lakóház, sem a járművek nem rongálódtak meg. Személyi sérülés nem történt. 

Előző sztori

Háromszor is kirámolta ugyanazt a makói boltot a hűséges betörő

Következő sztori

Kielcében tragédiaként élnék meg, ha kikapnának MOL-Pick Szegedtől

Legutóbbi hasonló cikkek