Közélet

Mozgalmasan telt a napjuk a megye tűzoltóinak

Mozgalmasan telt a napjuk a megye tűzoltóinak

2020. szeptember 22., kedd
Mozgalmasan telt a napjuk a megye tűzoltóinak

Teljes terjedelmében égett egy melléképület hétfőn délelőtt egy csengelei tanyán. A főügyelet a kisteleki, a kiskunmajsai, a kiskunfélegyházi hivatásos, valamint a kisteleki és a csengelei önkéntes egységeket riasztotta. A tűzoltók közös erővel fékezték meg a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki. 

Hatszáz négyzetméteren égett az avar Zsombó külterületén hétfőn délután. A szegedi hivatásos egységek érkeztek a helyszínre, két vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték el az oltást. 

Súlyosan megsérült a sofőrje annak az autónak, amely hétfőn reggel szenvedett balesetet Szeged külterületén. Az 5-ös számú főúton a jármű fának csapódott, sofőrje a roncsok köz szorult. A szegedi tűzoltók feszítővágó-berendezés segítségével emelték ki a sérültet az autóból, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. 

Az udvaron tárolt raklapok kaptak lángra egy hódmezővásárhelyi lakóház udvarán hétfőn késő este. A tűz veszélyeztette a főépületet és több járművet is. A város hivatásos egységei fékezték meg a lángokat, ennek köszönhetően a sem a lakóház, sem a járművek nem rongálódtak meg. Személyi sérülés nem történt. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.