Közélet

Három tűzesethez riasztották a megye tűzoltóit

Három tűzesethez riasztották a megye tűzoltóit

2020. szeptember 16., szerda
Három tűzesethez riasztották a megye tűzoltóit

Mezőgazdasági gépben izzott a betakarított napraforgó kedden délben Makón. A gép üzemeltetője riasztotta a katasztrófavédelmet, a makói egységek rövid idő alatt a helyszínre érkeztek. A tűzoltók egy vízsugárral hűtötték vissza az izzó terményt, az eset során senki sem sérült meg. 

Egy hektáron égett a kiszáradt aljnövényzet kedden délután Szeged külterületén. A szegedi hivatásos tűzoltók három egysége érkezett a helyszínre, két vízsugárral és kéziszerszámok használatával fékezték meg a lángokat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott károkat a környezetben. 

Négyszáz négyzetméteren égett a vágástéri hulladék egy mindszenti erdőnél kedden. A hódmezővásárhelyi hivatásos és a mindszenti önkéntes egységet riasztotta a főügyelet. A tűzoltók közös erővel oltották a lángokat, a tűzben személyi sérülés nem történt. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.