/

Felvételi zárlatot rendeltek el a belgyógyászati klinikán és a szívsebészeten

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Tudományegyetem felvételi zárlatot rendelt el a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztályán a koronavírus megjelenése miatt.

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztályán a koronavírus megjelenése miatt – a rutin eljárásrendnek megfelelően – elrendelték a felvételi zárlatot. A klinikán már kezelt betegek ellátása biztosított, új szívsebészeti betegeket nem fogadnak.

Az egyetem közleménye szerint az új betegek fogadására addig, amíg a pozitív tesztet produkáló vagy kontaktkollégák visszatérnek, a Nemzeti Népegészségügyi Központ négy másik centrumot jelölt ki. Mind az SZTE-n bennfekvő, mind az újonnan felvételre kerülő szívsebészeti betegek ellátása biztosított.

Új beteget az SZTE akkor fogad, amikor az ismételt szűréseken (dolgozók és bennfekvő betegek) mindenki negatív tesztet nem produkál. Ezt követően kérvényezik a feloldást, amelynek előrelátható időpontja jövő hét elejére, közepére tehető.

Előző sztori

Makó történetét feldolgozó könyv készült

Következő sztori

Felavatták a Ford-lerakat megújult homlokzatát Makón

Legutóbbi hasonló cikkek