Elindult a raktárkoncertek közvetítése

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közel 200 fellépő részvételével indul szeptember 21-én a Raktárkoncert-sorozat közvetítése, amelyben a Lounge Group integrált kommunikációs ügynökség komplex feladatokat vállalt. A koncertek látványvilágának megteremtése és a felvételek technikai véglegesítése mellett az ügynökség biztosítja, hogy minél többekhez eljusson a koncertek híre.

Nem ez az első alkalom, hogy a Lounge cégcsoport nemzetközi minőségű munkát igénylő feladatokat lát el. Projektjeiket többször is díjazták nemzetközi szakmai elismerésekkel, legutóbb éppen a világ legjobb rendezvényszervezői közé is beválasztották a Global Eventex Awardson. A cégcsoport ügyfelei között megtalálható többek között a Szerencsejáték Zrt., a Magyar Telekom és az MVM Csoport.

A végleges eredményre ugyan szeptember 21-ig még várnunk kell, de a Lounge cégcsoportnak köszönhetően már most is bepillanthatunk a kulisszák mögé, hiszen az indulásig folyamatosan kerülnek fel fotók, videók és exkluzív tartalmak is az előadókról a produkció weboldalára és közösségi média-felületeire. Sőt! Az igazán kíváncsi érdeklődők a cégcsoport saját csatornáin is találnak már exkluzív tartalmakat, élő bejelentkezéseket.

A szeptember 21-én induló, közel 200 hazai előadónak fellépési lehetőséget kínáló úgynevezett Raktárkoncert-sorozat népszerűsítésében az összetett kommunikációs megoldásokat biztosító Lounge Group nyújt szakmai segítséget. Az ügynökségre azért esett a választás, mert a hazai rendezvényszervezői és kommunikáció ipar meghatározó szereplőjeként képes a rendelkezésre álló forrás hatékony felhasználásával a számtalan csatornán elérni és tájékoztatni a közönséget. A számos ügyfélnél – köztük például a Magyar Telekom, a Szerencsejáték Zrt., vagy az MVM Csoport – már bizonyított, nemrégiben az Eventex Global Awardson is a világ legjobb rendezvényszervezői közé választott ügynökség nemcsak a látványvilág és a koncertek vizuális világának kialakításában, de az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal. A fellépő együttesek rajongói, a koncertek és az előadók népszerűsítése során a fellépésekhez kapcsolódó tartalmak: fotók, mozgóképek, információk révén találkozhatnak az ügynökség támogató munkájával.

Előző sztori

Nagyon terjed a kór Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek