Szórakozás

Elindult a raktárkoncertek közvetítése

Elindult a raktárkoncertek közvetítése

2020. szeptember 23., szerda
Elindult a raktárkoncertek közvetítése

Nem ez az első alkalom, hogy a Lounge cégcsoport nemzetközi minőségű munkát igénylő feladatokat lát el. Projektjeiket többször is díjazták nemzetközi szakmai elismerésekkel, legutóbb éppen a világ legjobb rendezvényszervezői közé is beválasztották a Global Eventex Awardson. A cégcsoport ügyfelei között megtalálható többek között a Szerencsejáték Zrt., a Magyar Telekom és az MVM Csoport.

A végleges eredményre ugyan szeptember 21-ig még várnunk kell, de a Lounge cégcsoportnak köszönhetően már most is bepillanthatunk a kulisszák mögé, hiszen az indulásig folyamatosan kerülnek fel fotók, videók és exkluzív tartalmak is az előadókról a produkció weboldalára és közösségi média-felületeire. Sőt! Az igazán kíváncsi érdeklődők a cégcsoport saját csatornáin is találnak már exkluzív tartalmakat, élő bejelentkezéseket.

A szeptember 21-én induló, közel 200 hazai előadónak fellépési lehetőséget kínáló úgynevezett Raktárkoncert-sorozat népszerűsítésében az összetett kommunikációs megoldásokat biztosító Lounge Group nyújt szakmai segítséget. Az ügynökségre azért esett a választás, mert a hazai rendezvényszervezői és kommunikáció ipar meghatározó szereplőjeként képes a rendelkezésre álló forrás hatékony felhasználásával a számtalan csatornán elérni és tájékoztatni a közönséget. A számos ügyfélnél – köztük például a Magyar Telekom, a Szerencsejáték Zrt., vagy az MVM Csoport – már bizonyított, nemrégiben az Eventex Global Awardson is a világ legjobb rendezvényszervezői közé választott ügynökség nemcsak a látványvilág és a koncertek vizuális világának kialakításában, de az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal. A fellépő együttesek rajongói, a koncertek és az előadók népszerűsítése során a fellépésekhez kapcsolódó tartalmak: fotók, mozgóképek, információk révén találkozhatnak az ügynökség támogató munkájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.