/

A vártnál jobb szezont zár a Hagymatikum

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár az induláskor kifejezetten borúsak voltak a kilátások, a makói Hagymatikum számára mégsem zárul tragikusan a nyár – írja a Délmagyar.

A Hagymatikum hétvégi szezonzáró partiján szórakoztató és sportprogramok sokasága várta az érdeklődőket, a létesítmény teljes kapacitással üzemelt, minden medence és szolgáltatás az érkezők rendelkezésére állt.

A lap szerint amiben különbözött ez a hétvége mondjuk az egy évvel korábbitól, az az volt, hogy akkor elvétve lehetett magyar szót hallani – most viszont az idegen nyelvű párbeszéd ment ritkaságszámba.

– Valóban, a vendégeink nagyon nagy többsége helybeli, Csongrád-Csanád vagy Bács-Kiskun megyei vagy budapesti – erősítette meg a tapasztalatokat Lajtosné Papp Noémi divízióvezető.

Abban is más volt ez a szezon, mint a többi, hogy csak június végével tudták az összes medencét megnyitni, és fontos volt a július közepétől bevezetett beutazási korlátozás is. A tavalyi évvel összevetve az elmúlt másfél-két hónap forgalma közel 60 százalékos volt, ami a nyári szezonban 40 ezer vendéget jelent.

– Abban bízunk, hogy ha levonul a járvány, megmaradnak azok a vendégek, akik most ismerték meg a Hagymatikumot, és visszatérnek a külföldiek is – tette hozzá.

Előző sztori

MOL-Pick Szeged: nem az egész szezonra terveznek néző nélkül

Következő sztori

Szünetel a személyes félfogadás az ügyészségeken