Zsebben az első szegedi pont

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az első fordulóban Békéscsabától hazai pályán elszenvedett vereség után idegenben, a Csákvár ellen szerezte meg első pontját a Szeged-Csanád GA a labdarúgó NB II-ben.

A vendég szegediek kezdték jobban a találkozót, ám komoly helyzetig nem jutottak. A hazaiaknak tíz perc kellett, míg megérkeztek a meccsbe. Szép lassan átvették a játékirányítását, s bár Sejben Viktor fejesénél, majd Marko Vukaszovics duplázásánál még nagyot védett Takács János kapus, Daru Bence bólintásával szemben már ő is tehetetlen volt. A Tisza-partiakat azonban nem fogta meg a bekapott gól és nem sokkal a szünet előtt egy kipattanó labdából egyenlítettek.

A második félidő nagy iramot és küzdelmet hozott, ám a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Ugyan szemmel láthatóan a vesztes bajnoki rajt után mindkét csapat győzelemre játszott, de arra mindkettő nagyon figyelt, hogy a hátsó alakzat stabilitása megmaradjon. Mivel újabb gól nem született, maradt az igazságosnak mondható döntetlen – az egy pontot pedig tapssal jutalmazták a szegedieket elkísérő szurkolók a meccs végén.

A szegediek legközelebb vasárnap este 7 órától lépnek pályára a Szent Gellért Fórumban a Szentlőrinc ellen.

Fotó: www.nso.hu


AQVITAL FC CSÁKVÁR–SZEGED-CSANÁD GA 1–1 (1-1)

Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont 400 néző.
Vezette:
 Káprály Mihály (Kiss Balázs, Vörös Dániel)

CSÁKVÁR: Markek – Mészáros D. (Ganbayar, 74.), Vukaszovics, Albert I., Koch – Mim (Major, 77.), Madarász – Baracskai (Papp M., 63.), Kocsis B., Sejben – Daru. Vezetőedző: Visinka Ede.

SZEGED: Takács J. – Kárász, Pejovic, Deák, Bitó – Jovanovics, Simon Á. (Oláh G., 66.), Varga Sz. – Dobos Á. (Gréczi, 71.), Takács T. (Germán, 59.), Grumics.
Vezetőedző: Dobos Barna.

Gól
: Daru (31.), ill. Deák (41.)

(via nso.hu)

Előző sztori

Tovább hódít Szegeden a padel

Következő sztori

100 milliós egyházi fejlesztések kezdődhetnek Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek