Sport

Zsebben az első szegedi pont

Zsebben az első szegedi pont

2020. augusztus 5., szerda
Zsebben az első szegedi pont

Az első fordulóban Békéscsabától hazai pályán elszenvedett vereség után idegenben, a Csákvár ellen szerezte meg első pontját a Szeged-Csanád GA a labdarúgó NB II-ben.

A vendég szegediek kezdték jobban a találkozót, ám komoly helyzetig nem jutottak. A hazaiaknak tíz perc kellett, míg megérkeztek a meccsbe. Szép lassan átvették a játékirányítását, s bár Sejben Viktor fejesénél, majd Marko Vukaszovics duplázásánál még nagyot védett Takács János kapus, Daru Bence bólintásával szemben már ő is tehetetlen volt. A Tisza-partiakat azonban nem fogta meg a bekapott gól és nem sokkal a szünet előtt egy kipattanó labdából egyenlítettek.

A második félidő nagy iramot és küzdelmet hozott, ám a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Ugyan szemmel láthatóan a vesztes bajnoki rajt után mindkét csapat győzelemre játszott, de arra mindkettő nagyon figyelt, hogy a hátsó alakzat stabilitása megmaradjon. Mivel újabb gól nem született, maradt az igazságosnak mondható döntetlen - az egy pontot pedig tapssal jutalmazták a szegedieket elkísérő szurkolók a meccs végén.

A szegediek legközelebb vasárnap este 7 órától lépnek pályára a Szent Gellért Fórumban a Szentlőrinc ellen.

Fotó: www.nso.hu

AQVITAL FC CSÁKVÁR–SZEGED-CSANÁD GA 1–1 (1-1)Csákvár,Tersztyánszky Ödön Sportközpont400 néző. Vezette:Káprály Mihály (Kiss Balázs, Vörös Dániel)

CSÁKVÁR:Markek – Mészáros D. (Ganbayar, 74.), Vukaszovics, Albert I., Koch – Mim (Major, 77.), Madarász – Baracskai (Papp M., 63.), Kocsis B., Sejben – Daru.Vezetőedző:Visinka Ede.

SZEGED:Takács J. – Kárász, Pejovic, Deák, Bitó – Jovanovics, Simon Á. (Oláh G., 66.), Varga Sz. – Dobos Á. (Gréczi, 71.), Takács T. (Germán, 59.), Grumics.

Vezetőedző:

Dobos Barna.

Gól

: Daru (31.), ill. Deák (41.)

(via nso.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.