Hírzóna

Vásárhelyi drogtermesztőre csaptak le a zsaruk - videó!

Vásárhelyi drogtermesztőre csaptak le a zsaruk - videó!

2020. augusztus 8., szombat
Vásárhelyi drogtermesztőre csaptak le a zsaruk - videó!

A hódmezővásárhelyi rendőrök csaknem 60 tő kendert találtak egy helybeli férfi ingatlanában. Kábítószer birtoklása miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozók augusztus 6-án este tartottak kutatást a feltételezett elkövető hódmezővásárhelyi házánál. A rendőrök a szemle során az ingatlan melléképületének előterében, annak belső helyiségében, valamint a ház hátsó udvarrészén összesen 58 tő élő kendernövényt, valamint a termesztéshez és fogyasztáshoz használt eszközöket foglaltak le. https://www.youtube.com/watch?v=IdrS3TU9Q4o&feature=emb_logo A hódmezővásárhelyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 44 éves férfit, aki beismerő vallomást tett. Ellene termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.