Politika

Új lendületet vesz a székely kezdeményezés

Új lendületet vesz a székely kezdeményezés

2020. augusztus 23., vasárnap
Új lendületet vesz a székely kezdeményezés

Magasabb sebességi fokozatba kapcsol hétfőtől a székely petíció kampánycsapata, arra számítanak, hogy a nyár elmúltával, a szabadságolásokat követően egyre többeket elérnek majd az online térben – erről beszélt lapunknak Pesty László kampányfőnök. A szakember az aláírásgyűjtés újraindulása óta eltelt több mint egy hónap tapasztalatai alapján kifejtette:

megható az aggódás, amit a székely üggyel kapcsolatban az egész Kárpát-medencében tapasztalnak.

– Bécstől Székelyudvarhelyig nagyon sokan figyelik a kezdeményezés hivatalos, brüsszeli weboldalát, az ott látható számlálót, és ennek kapcsán rengeteg jelzést kapunk arról, hogy érdemben nem gyűlnek a támogatások. Jólesik az emberek odafigyelése, törődése, de mindenkit meg kell nyugtatnom: a folyamatok úgy haladnak, ahogy tavasszal. Eleinte hetekig, hónapokig be kell fektetni az ügybe az energiát, a pénzt és a tudást, majd az utolsó napokban érik be a munka gyümölcse.

Most is arra számítok, hogy a november 7-i határidő előtt tíz nappal, két héttel gyűlnek majd nagy számban az aláírások

– emelte ki Pesty László, aki arra kért mindenkit, hogy bízzanak benne és kampánycsapatában. Szavai szerint minden a tervek szerint halad, a stratégiájuk matematikailag tökéletesen megalapozott. Hozzátette: a politikai marketing nem ideológiai és érzelmi, hanem elsősorban matematikai alapokon működik, és ezt állítják egy szent ügy, a székely kezdeményezés szolgálatába. Ígérik, ennek segítségével összegyűjtik az újabb egymillió aláírást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.