Közélet

Népszerű a szegedi Talent-díj átadásáról készült rövidfilm

Népszerű a szegedi Talent-díj átadásáról készült rövidfilm

2020. augusztus 3., hétfő
Népszerű a szegedi Talent-díj átadásáról készült rövidfilm

Nagy népszerűségnek örvend a Talent-díj-átadó film: több mint 10 ezren tekintették meg a Szegedi Tehetséggondozó Tanács virtuális díjkiosztóját július 10. óta. Bár a hagyományos esemény megszervezését a járvány meghiúsította, mégis hozott némi pozitívumot a kényszerű helyzet: filmként nemcsak a díjazottak, hanem a családtagok, barátok és rokonok is részesei lehettek az ünnepi alkalomnak – amely továbbra is megnézhető az SZTE Junior AkadémiaFacebook-oldalánvagyYouTube-on.

Rendhagyó módon adta át idén ösztöndíjait a Szegedi Tehetséggondozó Tanács: elővigyázatosságból a Rektori Hivatal díszterme helyett egy díjátadó filmben köszöntötték a 111 legkiválóbb SZTE-s hallgatót. A Szegedi Tehetséggondozó Tanács virtuális díjkiosztóját július 10-e óta több mint 10 ezren tekintették meg. Íme a díjátadó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=185&v=nG2KA7b370I&feature=emb_logo

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.