Kultúra

Látványos mesebalettel búcsúzott a Szabadtéri

Látványos mesebalettel búcsúzott a Szabadtéri

2020. augusztus 24., hétfő
Látványos mesebalettel búcsúzott a Szabadtéri

Nemcsak itthon, hanem külföldön is hatalmas népszerűségre tett szert a Hófehérke és a hét törpe családi mesebalett, ami másodszor hódította meg a szegedi közönséget is az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Az idei szabadtéri szezon záródarabjának titka, hogy nemcsak a gyerekeket varázsolja el a jól ismert mese, hanem a felnőtteket is magával ragadja a klasszikus balett minden szépségével előadott történet.

Sándor Judit képgalériájával idézzük fel a darab legszebb pillanatait.

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a koronavírus miatt teljes egészében elmarad a szabadtéri idei évada, végül szinte az utolsó pillanatban sikerült "megmenteni" a Fesztivált. Az idei évben a főhelyszín az Újszegedi Színpad volt, de a Dóm téren is volt bemutató-igaz kisebb színpadon és kisebb nézőtérrel- összesen 16 estén várta a közönséget a Szabadtéri. Mint azt egy korábbi interjúban Herczeg Tamás igazgató elmondta, ez a szezon innovációkra kényszerítette a fesztivál szervezőit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.